slabirecosmeticamanichiuramachiaj

Tehnologii noi odata cu primavara 2014

Noi Tehnologii - Oxigenul Hiperbaric si Radio Frecventa Bipolara

Sistemul de regenerare a pielii bazat pe Radio Frecventa Bipolara, este cea mai noua tehnologie creata penru eliminarea si indepartarea non-invaziva a simptomelor imbatranirii pielii si pentru remodelarea corporala.

Aplicatii: tonifiere, lifting facial si corporal; remodelare corporala si faciala; subtierea corpului si tonifierea pielii prin diminuarea celulelor adipoase.

Efectele tratamentului: liftingul pielii; tonifierea pielii; reducerea ridurilor; remodelare corporala; reducerea celulitei; slabire ( reducerea grasimilor)

Procesul de îmbătrânire, manifestat prin pierderea elasticităţii, reducerea hidratării şi a vitalităţii pielii, este inevitabil. Apa şi oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstrucţia şi revitalizarea organismului.

Oxigenul Hiperbaric este o noua tehnologie pe piata cosmetica, ce reduce ridurile fine din jurul ochilor, a gurii si a gatului ; simptomele acneei, vergeturi, piele fleasca si celulita.

Influente pozitive asupra pielii: catifelare, stimuleaza circulatia, faciliteaza eliminarea deseurilor care blocheaza porii, ajuta la penetrarea profunda a activilor din produse, oxigeneaza toate straturile pielii, curata si revogoreaza pielea.

Eximia - Liposuctie virtuala - cea mai performanta tehnologie estetica internationala in tratamente de slabire si anticelulitice care ofera rezultate vizibile chiar de la prima sedinta Tehnologie de ultima generatie, Eximia - Liposuctie virtuala, inlocuieste cu succes operatia de liposuctie clasica si iti remodeleaza corpul fara bisturiu si fara efecte adverse.

.moduletable-ttext {font-size:12px; color:#000000}

spa1spa2spa3spa4
spa5spa6spa7spa8

Contact

Program:
Luni - Sambata : 08:00 - 20:00

Ne puteti gasi la:
Tel: 0232.219.999
Mobil: 0755.219.999
Adresa: Iasi, Bd. Poitiers, Nr. 12

Doresc serviciile:

Vizualizare hartă mărită

Reduceri de Noiembrie!

reduceri-noiembrie


Slabeste rapid!

ULTRALIPO Va ofera un contur corporal deosebit! Efect instantaneu similar unei liposuctii.

Nou in Iasi! Ultra Lipo!

slabire-naturala
Copyright © "Ladies Lee's Spa" Toate drepturile rezervate.
Web Design By EaDesign